Pánev wok

Vegetariánská dobrota aneb mexická pánev rychle a zdravě

INGREDIENCE

plechovka fazolí v omáčce

cibule 1 ks

jarní cibulka 1ks

uzené tofu 1 ks

zelenina – buď mražená směs mexická či čínská nebo čerstvá zelenina – rajčata 1 ks, paprika 2 ks, pórek 1/2, kukuřice

máslo

stroužek česneku

majoránka, kmín, pálivá červená paprika, směs koření, sůl, pepř

Tofu, čínská směs

POSTUP

Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, zpěníme na másle, poté přidáme nakrájené tofu a koření (bez červené papriky, která smažením hořkne, ta přijde do jídla až na konec). Po chvíli přidáme zeleninovou směs, opatrně osolíme a opepříme. Dusíme asi 5 minut. Nakonec do jídla přidáme plechovku fazolí a necháme dalších 5 minut povařit. Dle chuti lze přidat také stroužek česneku a nakonec půl lžičky červené papriky a nasekanou jarní cibulku. Podáváme s chlebem či mexickými plackami. Dobrou chuť!

 Pánev wok


Všiml sis? Reklamní odkaz napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Sdílejte to dál světu.

Autor příspěvku: redakce

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *