boršč

Recept na Boršč

Potřebujeme:

1 cibuli, 250 gramů mletého hovězího masa, 1 sklenici sterilovaného sladkokyselého zelí, 1 sklenici sterilované řepy, 1 hovězí bujon, zakysaná smetana, pepř, sůl, olej, cukr, voda

Postup:

Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, okořeníme (pepř, sůl) a orestujeme do zlatova. Poté podlijeme vodou. Přidáme hovězí bujon a sterilované zelí. Dusíme do měkka. Pak přidáme řepu a krátce povaříme. Nakonec boršč ochutíme cukrem, případně dosolíme.

Servírování:

Podáváme v hlubokém talíři. Můžeme ozdobit a dochutit lžící zakysané smetany.

boršč

Sdílejte to dál světu.

Autor příspěvku: redakce

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *